MENTORSKI SPLETNI PROGRAM

z individualnim vodenjem stanja in mesečnimi motivacijskimi online srečanji v živo

ABC HORMONOV IN ŠČITNICE

EDINI celostni PROGRAM ZA ZDRAVLJENJE TVOJE ŠČITNICE V SLOVENIJI

 

 

 

KI TI POMAGA RAZBREMENITI TVOJO PREOBREMENJENO, AVTOIMUNSKO, VNETO ALI UPOČASNJENO ŠČITNICO. TE REŠI UTRUJENOSTI, NESPEČNOSTI, IZPADANJA LAS IN ZNIŽA TAKO PROTITELESA, KOT TVOJO TEŽO.

Imaš že diagnozo motenega delovanja ščitnice Hipotiroza, Hipertiroza, Hashimoto, Bazedovka ali pa je tvoja ščitnica vneta?  ( si že brez ščitnice in želiš znanje in pomoč)

Jemlješ zdravila že vrsto let, a si še kar kronično utrujena.

Misliš, da ne moreš več nič narediti in si obsojena na doživljenjsko jemanje zdravila?
Medicina ti ponuja doživljenjsko jemanje hormonov ( zdravil), 1x letno kontrolo ali pa ti predlaga ščitnico odstraniti, ti bi pa rada nekaj naredila sama in ne verjameš da je zdravilo ( nadomestni ščitnični hormon levotiroksin) edina rešitev.
Iščeš rešitev?
Sama, lahko s pravilnim sistematičnim preverjenim pristopom, ki ga učim, tudi po 20 letih jemanja zdravila, še veliko narediš in ga mogoče sploh več ne potrebuješ….
Vsega te nauči moj spletni seminar za ščitnico.

Program je zate če, občutiš simptome kot so:

prekomerno izpadanje las, krhki nohti, mrzle okončine, depresija, suha koža, utrujenost, otečen obraz, nizek pritisk, povečana telesna teža, zaprtost, slab spomin, močne mesečne krvavitve, bolečine v mišicah.

Program je zate, če občutiš nelagodja kot so:

Zgaga, napihnjenost, trebuh kot nosečnica, kandida, prepustno črevesje, vetrovi, menjaje driske in zaprtost, bolečine v črevesju, kronične in avtoimunske bolezni črevesja , vrtoglavice, slabokrvnost, rdečica na koži, luščenje kože, izpadanje las, hemoroidi, vnetja rodil in mehurja, alergije, preobčutljivosti na hrano, občutek strahu, panike, nihanja razpoloženja in depresije.

Program te nauči pravilno razbremeniti tvojo ščitnico, ( zdrava ščitnica je razbremenjena ščitnica)

ker je premalo delujoča, preveč delujoča, avtoimunska »Hashimoto ali Bazedov«, vneta ali z nodusi. Kako poleg zdravila še sama poskrbiš za svojo ščitnico?

Želiš izgubiti trdovratne kilograme na trebuhu,

ljubezenske obročke , ki visijo preko modrčka ali ukrotiti kilograme, ki si jih nekoč obvladovala, danes pa ti to več ne uspeva, kljub prizadevanjem in dietam.

Si poskusila že veliko različnih diet, AIP, ketonskih, LCHF, vegetarijanskih, brezglutenskih,

ketogenih, ločevalnih, se hraniš »zdravo« pa ni sprememb, ki si jih želiš, si zapravila že kopico denarja za različne terapije in prehranska dopolnila, pa ni rezultatov. Si še vedno utrujena, depresivna, z bolečimi menstruacijami, glavoboli in z odvečnimi kilogrami, ki se kar kopičijo?

Želiš nadgraditi svoja znanja o prehrani in življenjskem slogu, prilagojeno svojemu stanju ščitnice in ostalih hormonov, ter se končno naučiti kaj je prav in kaj ne v obilici vseh informacij na spletu?

Najprej naj te malo potolažim, da vse kar si investirala vase in naredila zase ni šlo čisto v nič. Mogoče samo nisi šla v pravo smer ali pa dovolj dolgo vztrajala, ali pa ti ni nihče povedal kaj delaš prav in kaj mogoče narobe. Potrebuješ nekoga, ki ti bo vse to kar si že do sedaj naredila, sistematično usmeril v rezultate in da skupaj vse še samo nadgradiva do željenega cilja.

 

To je namen mojega vodenega spletnega programa za tvojo ščitnico.

 

Napišite si, kakšne cilje bi rada dosegla, kakšna si tista idealna jaz, kako bi se želeli  počutiti in izgledati.  To je že prvi korak k samemu cilju.  Ne glede na to, da se ti zdi to nemogoče, oziroma te želijo prepričati, da se moraš  s tem sprijazniti in biti odvisna od zdravil do konca življenja.

 

Pridružite se skupini žensk v mojem celostnemu individualno vodenemu programu na daljavo, ter končno sistematično in po korakih spoznaj  tvoje prave rešitve in se jih nauči prilagoditi tvojemu stanju. vsak teden bova po korakih nadgrajevale tvoje znanje in spreminjale tvoje počutje na bolje. z mojo podporo in usmerjanjem boš motivirana, da ne obupaš, da enostavno vse skupaj vključiš v svoj že tako natrpan urnik, da si poenostaviš svoje preobremenjeno življenje in poskrbiš zase, , ker le tako lahko potem poskrbiš tudi za svojo družino, prijatelje, ter vse, ki si ti dragi. Če si sama brez energije, zdravja, kako lahko kakovostno poskrbiš še za  vse okrog sebe?

 

Pridružite se mi, da skupaj v naslednjih 12 tednih narediva prave korake v pravo smer, razbijeva tabuje in napačne teorije o ščitnici, prehrani in ženskem zdravju.  Jaz te bom vodila, da se ti ne bo potrebno preveč ukvarjati s samimi rešitvam, jih iskati na internetu, poskušati in se spraševati: ” kaj je dobro zame?” Moje izkušnje in znanje te bodo po bližnjici usmerile v dosego cilja in ti izboljšale kvaliteto življenja, ker se boš naučila razbremeniti svojo ščitnico in jo ne boš več samo vzdrževala z zdravili.

 

Tako boš razbremenila svojo ščitnico in svoj cilj dosegla z manj truda in nezadovoljstva, ter  rezultate obdržala za vedno.

Zakaj bi se odločili za moj program in delo z menoj?

Program je dolgoletni izbor rešitev na bazi praktičnih izkušenj z ženskami ( pa tudi moškimi), ki sem jih prefiltrirala, preverila v praksi.

Ne nadomeščam zdravnika, medicinskih in drugih terapij, ampak jih dopolnjujem, nadgradim , da smo skupaj še bolj učinkoviti.

Moje znanje je skupek »best of the best« znanj trenutno v svetovnem merilu, tako prehrane in medicine, najbolje kar lahko naredite s svojimi hormoni, ščitnico, kožo, črevesjem, optimalnim počutjem, z vplivanjem na vzroke, prilagajanjem epigenetskih faktorjev za izboljšanje svojega zdravja.

Ne obljubljam čudežnih ozdravitev, čeprav so rezultati lahko res čudežni, obljubim pa lahko izboljšanje stanja, zaustavitev napredovanja stanj, ter remisijo in regeneracijo, ker se naučimo razbremeniti svojo ščitnico, ter ji tako dati možnost, da sama naredi to kar zna in nas lahko še naprej ščiti.

Ne nadomeščam zdravnika, medicinskih in drugih terapij, ampak jih dopolnjujem, nadgradim , da smo skupaj še bolj učinkoviti.

Naučim te kako si spremljaš svoje stanje, si ga prilagajaš in pridobiš samozavest, da se lahko znajdeš poleg vsake obložene mize in v vsaki stresni sitaciji.

Ne ponujam instant rešitev, čudežnih dopolnil in zvarkov. Sama boš vozila svoje telo, ga hranila in skrbela zanj, jaz pa te bom samo usmerjala.

Nisem dietetičarka, ki bi ti predpisala dieto ( čeprav v programu najdeš tudi jedilnike različnih stopenj regulacije prehrane) in nisem prehranska svetovalka, ampak veliko več. Moj celostni pristop ti bo dal znanja tudi o hormonih in zunanjih vplivih, ki so poleg hrane ključni za razbremenitev tvoje ščitnice ( ali razbremenitev ostalih hormonov v kolikor si brez ščitnice), ker razbremenjna ščitnica je zdrava ščitnica.

Ne ponujam ti neke instant napisane diete, ne sekiram te da se moraš striktno držati določenih gramov, števila obrokov, ampak te naučim, da si znaš sama oblikovati svoje obroke, glede na stanje. Poleg pa te naučim tudi kaj se dogaja s tvojo ščitnico in z vsem povezanim z njo, tako da veš tudi zakaj kaj počneš in kaj pomeni, če se tega ne držiš. Naučiš se prehranjevanja in življenjskega sloga v različnih situacija, ki s katerimi se boš v svojem življenju najverjetneje srečevala. tako da te ne morejo presenetiti in ti povariti tvoje dosežene rezultate, kot tudi ne preusmeriti nazaj v napačno pot.

 

Naučila se boš, kako si olajšati življenje, ga poenostaviti, ne zakomplicirati še dodatno, kar večina diet od tebe zahteva, ter z mojo podporo tudi šla skozi vse težave, ki se bodo ob tem pojavile, ter te hotele demotivirati.

Si za?

Pomembno je da začneš, ko boš videla, da se da, boš takoj dobila voljo za še in ko boš dosegla prve rezultate ( na primer več energije) si boš hvaležna, da si z mano že sedaj, ne potem ko boš imela čas, ker tega itak še kakšnih par let ne boš imela. Ščitnica pa propada dalje in avtoimunska reakcija se nadaljuje, kljub medicinski podpori z zdravilom in se ti potem seli še na druga tkiva. Zakaj ne bi tega ustavila, če lahko.

 

Moja dolgoletna praksa, ti daje tudi konkretno praktično oporo, ker vem kako je težko biti utrujena, neprespana ženska z bolečinami in meglo v glavi.

 

Skratka, vse kar je povezano s hrano in življenjskim slogom, ki sta največja krivca vseh modernih disfunkcij, pa tudi epidemije motenih ščitnic v zadnjih letih, imaš pri meni na enem  mestu.

Nekaj vtisov in rezultatov programa:

 

“Spoštovana ga. Simone,

V pomoč so mi vaši recepti in navodila katere hormone testirati. Nekaj vzrokov sem že odkrila, še vedno pa se dodatno izobražujem, kadar si uspem vzeti čas.

Naučila sem se bolj podrobne analize hormonov v menstrualnem ciklu, povezave z obolenjem ščitnice in prepustnem črevesju,ter drugih bolezni.

O vplivu sladkorja in glutena sem nekaj vedela že prej, dobila pa sem potrditev oz. odgovore, kaj in kako ravnati v primeru težav.”

 

“Pozdravljeni,

najprej se vam zahvaljujem za vase delo in ozaveščanje bolnih ljudi,

med katerimai sem tudi jaz. Glede moje autoimune premalo delujuce scitnice moram povedati, da zdravila ne jemljem in da sem s spremenjenim načinom prehranjevanja, tudi po vasi metodi in režimom spanja, za eno tretjino zmanjsala protitelesa. Jemljem tudi dopolnila. Utrujenosti in bolečin v sklepih sem se rešila.

Redno gledam vse vase oddaje in se dosledno drzim vsega iz programa.

Hvala,hvala… prisrcen pozdrav,”

 

Pozdravljena Simone,

Moje tezave so, so bile:

Mraz, vrtoglavica, bolece in mocne menstruacije, izpadanje las, nabiranje kg okoli pasa. Nimam pa tablet.

Najbolj so mi bili v pomoc nasveti o prehrani in obrazlozitev, zakaj in kako prihaja do motenj.

Zdravniki mi niso obrazlozili popolnoma nic od tega, kar sem izvedela na vasem programu.

Do sedaj se je izboljsala vrtoglavica, skoraj nič več, prej pa po mesece bolniške. In pa izpadanje las se je močno zmanjšalo. ”

 

“Pozdravljena Simone,

Sama sem se udeležila vašega VIP dneva za hormone in ščitnico.

Poleg vaših nasvetov glede spremembe prehrane – izločiti xxxxx, mi je to najbolj pomagalo.

Po komaj enem mesecu  že ugotavljam, da nimam več težav pri prebavi paprike, čebule in kumaric kot sem jih imela prej – super sem vesela, tudi končno se je začela nižati teža 🙂 Nadaljevala bom z dopolnili…..

Pri zdravniku sem pogrešala, da bi mi svetoval, da naredim bio resonanco, da bi pomagala svojemu telesu. On pa je samo rekel, naj jemljem euthyrox, ni mi jasno predstavil, kakšne so posledice ne jemanja, niti kako naj si pomagam še s čim drugim.

Nobenih nasvetov glede prehrane, dopolnil, .. ko sem mu povedala, da nimam več menstruacije, pa da se redim, je rekel, ja potem pa vprašajte ginekologa, ker je to zaradi teh hormonov,..

Doživljensko jemanje sintetičnih hormonov mi ni všeč in bi vsekakor rada nasvet, kako to drugače rešiti, zagotovo je možnost,…

Najtežje mi je izločiti kruh, sedaj ko se je tudi mož tako odločil, mi je lažje. Spremembo prehrane uvajam korak po korak, ker sem velik sladkosned.

Želim vam vse dobro in vas lepo pozdravljam”

…….

 

 

 

Kako se prijaviš v voden spletni program

ABC HORMONOV IN ŠČITNICE – AVTOIMUNSKA ŠČITNICA ?

Klikni na polje prijava, sistem te usmeri na spletno stran, kjer izpolniš podatke in prejmeš predračun. Zaželeno je da se vpišeš v sistem z uporabniškim imenom in geslom, ker te tako hitreje vključimo v program.

 

Izpolniš svoje podatke, izbereš način plačila, izbereš način plačila: preko spletne banke, predračuna, po želji pri plačilu s kartico ali Paypal dobroimetjem. Po želji se prej  registriraj z uporabniškim imenom in geslom, ker bo tvoj dostop do vsebin hitrejši. Lahko pa te vključimo ročno in si kasneje ponastaviš geslo.

 

Sistem zazna  plačilo in prejmeš dostop do vsebin in prvi email . V kolikor v roku treh dni nebi bilo obvestila, me kar opomni preko elektronske pošte.

Pridruži se skupini žensk v mojem spletnem programu na daljavo

in poslušaj seminar na svojem telefonu ali tablici, ter tako podpri svojo ščitnico!

Nisi ravno prepričana če je spletni program prava izbira za tvojo ščitnico?

Zate sem pripravila brezplačno pripravo na program, video z različnimi konkretnimi primeri in kako jih rešiš z mojim video ABC spletnim programom:

Poglej video kako se jaz lotevam moje ZOOM diete za ščitnico in ostala avtoimunska stanja ( fibromialgija, celiakija, luskavica, revmatoidni artritis, MS, alopecia…) :

KDAJ LAHKO PRIČNEM S PROGRAMOM?

Program je sestavljen iz posnetkov mojih predavanj v živo. Tako da lahko začnete kadar koli.

Predavanja so vam za vedno na voljo, tako, da če kakšen teden spustite vedno lahko nadoknadite ali nadaljujete v svojem tempu.

Uspeh in rezultati bodo tudi če naredite samo par korakov. Zakaj? Ker je pomembno da spoznate delovanje svoje ščitnice in kaj je zanjo koristno. Mogoče ne boste takoj vključili vsega v svoj življenjski slog, a vsaka pravilna sprememba vodi v rezultat in boste dobili voljo za še.

 

ZAKAJ SPLETNI PROGRAM, SIMONE JAZ BI RADA DELALA INDIVIDUALNO Z VAMI?

Ko prejmete dostop,  začnete prejemati emale z navodili in povezavami do predavanj, kjer me poslušate v živo. Pomembno je, da poznate osnove, ker brez tega ne morete imeti pravih rezultatov.

Spletni program je nastal na podlagi dolgoletne prakse in izkušenj mojega individualnega dela. Pomeni, da ni teorija ampak praksa. Pri individualnem delu se je pokazalo, da je dobro da spoznate tudi kako deluje ščitnica, zakaj določeno hrano izločimo, kako deluje čevesje, kaj je avtoimunska reakcija ipd, ker brez tega težko razumete zakaj je potrebno nekaj početi. Tako da se je izkazalo da če se tega naučite s rezultati boljši. Program ni samo napisana dieta, ki s eje morate držati, ampka veliko več.

V praksi sem vsako uro ponavljala vsa ta znanja in zame je bilo to preveč, tako da tudi individualno lažje delam, če poznate te stvari, da vam ne razlagam osnov in tako jaz dodam samo še nadgradnjo in usmeitev za vaš primer, ne pa vse od začetka vsakič.

Mogoče se počutite, da s programom niste obravnavani osebno, pa temu ni tako, v prograu spoznate vse kar e pomembno, na forumih ali po  emailu pa odgovorim na vse vaše dileme, ter pogoste napake ki jih delate. Učite se tudi od drugih, ker včasih niti ne vemo kaj vprašati, ko vpraša nekdo drug pa se najdemo v tem tudi sami.

 

 

KOLIKO ČAS TRAJA PROGRAM?

12 TEDNOV, prejemaš emaile z navodili (OB  19.00 URI)  , nalogami, videi za samostojno delo, KOT BI DELALA Z MENOJ INDIVIDUALNO. + dodatnih 12 TEDNOV SPREMLJANJA STANJA ŠČITNICE 

Ob zaključku programa pa je vse na enem mestu, posamezne korake pa najdeš tudi v delovnem zvezku.

ZAKAJ JE SPLETNI PROGRAM PRAKTIČEN?

Ker navodila lahko poslušaš, kadar imaš čas. Lahko si ustavljaš, ponovno poslušaš in si pišeš.

Ni se ti potrebno voziti na predavanja.

Delaš s svojim tempom. Kakšen teden zabušavaš in spet nadaljuješ.

Vsak mesec imamo forume, kjer ohraniš tempo ali pa se ponovno lotiš zamujenih korakov.

 

KOLIKO STANE TA SPLETNI PROGRAM ZA ŠČITNICO?

Cena spletnega programa je 248,00 EUR ( DO 31.3.2020 POPUST) obroki po dogovoru

 

KAJ VSEBUJE SPLETNI PROGRAM ZA  ŠČITNICO:

12 tednov vodenega dela na ščitnici  : 

vsak teden ena naloga po emailu  z navodili

12 video predavanj z nasveti, prikazi živil, protokoli

na koncu pa vse zbrano na eni strani , ki jo najdeš tukaj

( ob plačilu prejmeš dostop)

+ 12 tednov dodatnega spremljanja stanja 

SPLETNI PROGRAM  Moja super prehrana: 

zoom zoom dieta za ščitnico in avtoimunski spektrum

video recepti in prikazi enostavnega kuhanj in pripravljanja hrane

jedilniki in recepti ( knjižica PDF)

video predstavitve živil v živo

 

Delovni zvezek z vsemi protokoli in zbranimi koraki, ki vas vodi do cilja

Mesečni forum v živo za  motivacijo, spremljanje stanja in vsa tvoja vprašana

Podpora in razlaga testov preko emaila.

 

 

KAJ PA ČE ŽELIM MED PROGRAMOM KAJ VPRAŠATI, ČE NE VEM KAKO SE ČESA LOTITI, ČE KAJ NE RAZUMEM, KJE DOBIM DODATNE INFORMACIJE?

Vsa vprašanja lahko pošlješ po elektronski pošti. Odgovore dobiš indvidualno ali pa jih odgovorim na Forumu.

Tako se učite tudi ena od druge in vidiš, da nisi sama v tem potovanju razbremenjevanja ščitnice.

Se še odločaš?

Poglej spodaj kakšne rezultate lahko dosežeš s programom in v kolikšnem času….

Kako bo potekalo najino sodelovanje v vodenem programu na daljavo ?

1.

V program se vključiš  z nakupom programa v spletni trgovini.

Lahko se tudi prijaviš na brezplačen uvodni posvet, kjer se pogovoriva o tvojem stanju in okvirni strategiji reševanja ščitnce s pomočjo programa. URNIK

2.

Ko vplačaš znesek, lahko pošlješ sporočilo o plačilu. V najkrajšem času te vključimo v program in prejmeš dostop do vsebin, ki jih najdeš na povezavi Vstop člani. Sistem te vpraša za uporabniško ime in geslo:

Uporabniško ime je vedno tvoj tekst pred @ v tvojem emailu xxxxx@xxxxx

geslo pa si ponastaviš, tako, da vpišeš email in ti sistem pošlje email z možnostjo nastavitve gesla.

Priporočam, da si ga shraniš v računalniku, ko te vpraša, če želiš shraniti geslo, ker tako se bo avtomatsko odpiralo brez vsakokratnega vnosa gesla.

3.

V programu obdelava :

Adrenalko, bioritem hormonov, prehrano za različna stanja ščitnice, avtoimunski spektrum, regeneracijo črevesja, absorpcijo hranil, pretvorbo ščitničnih hormonov, botaniko, dopolnila, vpliv okolja in življenjskega sloga..

VSE ZA CELOSTNO PODPORO ŠČITNICI

4.

Pridružiš se lahko tudi zaprti  Facebook skupini, kjer ostaneva na vezi tudi po končanem programu.

5.

Za specifična individualna stanja in problematike pa sem vedno na voljo preko elektronske pošte ali na mesečnem forumu v živo za vprašanja.

6.

Program te tedensko vodi skozi različne vsebine( ki se odpirajo tedensko)  in v praksi dajejo rezultate. Tako boš oborožena z znanjem in prakso za svojo ščitnico.

Ob koncu programa so vse vsebine dostopne na enem mestu in ti ostanejo, kot tudi vse dopolnitve programa, v kolikor se bo še kaj dodajalo.

7.

Vsako leto pa se vidimo tudi v živo na letnem HORMONE PARTIJU nekje konec poletja, vabilo prejmeš na email.

 

Veselim se sodelovanja.

S skupnimi močmi lahko ukrotiva tvojo ščitnico.

Cilj je da se naučiva obvladati svoje telo s prehrano, urediva prebavo, hormonski sistem, življenjski slog, priredva okolje, vse za izboljšanje kvalitete življenja in zaživiva polno življenje v svojem ženskem telesu.

Še nisi prepričana, da ti moj program lahko pomaga? Spoznaj me v živo na posnetkih oddaje Klepet ob kavi.

Lahko pa me spremljaš tudi v živo na moji Facebook strani.
” lajkaj” mojo stran SIMONE GODINA HORMONE COACH

Kaj vsebuje voden program
LAHKOTNA ESTROGENKA Z RAZBREMENJENO ŠČITNICO IN PREROJENIM ČREVESJEM?

Spletne vsebine in PDF -ji , do katerih dobiš dostop z nakupom spletnega programa:

Kuharska video delavnica priprave hrane z recepti in jedilniki

ABC hormonov in ščitnice avtoimunska ščitnica

E-delovni zvezek za spremljanje

Regeneracija črevesja in avtoimunski spektrum (6)

Predlogi testiranj (cene testov niso vključene v program)

individualno vodenje na daljavo

individualno korigiranje jedilnikov

Kakšne rezultate in kako hitro lahko pričakujete:

Več energije, več volje do življenja, že prvi teden.

Več las na glavi, že po enem mesecu

Manj bolečin, glavobolov, že prvi teden, kasneje migrene lahko že izginejo

Posledično izginejo vaginalna vnetja in vnetja mehurja

Boljše počutje, ni depresij, nihanj razpoloženj

Črevesje se regenerira, ni napihnjenosti, ukrotimo kandido

Manj celulita, boljša presnova

Znižanje jetrnih encimov, normalna raven holesterola, normale pritisk in sladkor

Znamo obvladati svoje težave, vemo kako jih takoj reševati, če se spet pojavijo

Končno shujšati na pravih mestih

Brez diete vzdrževati težo

Uživati v hrani brez težav in slabe vesti

Kaj so že dosegle moje dosedanje udeleženke:

“…. Spoštovana gospa Simona, iskrena hvala za vaš trud…..navdušena nad vašim znanjem, zelo pa mi je ustrezala  sistematika pri programu črevesje in abc hormoni, zato se ju bom lotila poglobljeno še enkrat. Vse lepo in dobro in še naprej veliko uspehov,…” Tanja

» Na začetku sem imela probleme, sploh pri starših od fanta, ki so me napadali da bom zbolela če ne bom jedla XXX??? hehe.. ne vem sploh kako naj to komentiram. V glavnem, zdaj mi dajo mir. Drugače pa tako ni problemov, ker živiva s fantom sama in on kosila poje enaka kot jaz, tako da glede tega je super.«

»Naučila sem se kakšen je pravilno sestavljen zajtrk, da XXXXXXXX ne redi, da se ne smem forsirat z XXXX, ker sem kar dosti pod stresom, všeč mi je kar lahko vaše predavanje ponovno poslušam kadar imam čas.«

»Najlepša hvala za vse poslane delavnice. Zelo sem vam hvaležna za dobre napotke, katere sem prejela«

»HVALA VAM ZA VSE ZNANJE, ki nam ga posredujete – res smo vam ful hvaležne.
Je pa en veeelik problem pri meni – prvič,  da se vse to zapomnim in drugič – vse to spraviti v prakso.

Vi ste dokazali, da se to da, jaz pa se trudim in trudim ….. ampak zdaj, kot ste sami rekli, da so poleg ščitnice in propustnega črevesja zraven lahko poškodovani še možgani – to pa se je res za zamisliti!!!!«

»Pa kakšno kilco sem tudi dol dala brez stradanja in posebnega odrekanja.

Se vam pa moram zahvalit za vaše recepte , res so krasni in prava olajšava za tiste dni , ko še priplava megla na možgane…«

“Moram povedat, da se resnično držim vseh vaših napotkov in se je v tem mesecu moje počitje popolnoma spremenilo. Zdi se mi, da sploh ne vem , če sem se kdaj (ali pa že zelo dolgo nazaj) počutila tako polna energije in sposobna več opravil hkrati. Predvsem opažam, da ponovno zmorem razmišljati o več opravilih hkrati in jih tudi opraviti. V tem sem bila vedno dobra, ampak že vsaj 5 let nisem več zmogla.”

»Tudi spim vredu in lahko “samo” 6-8ur. Prej jih 10 ni bilo dovolj«

»V preteklosti sva lepo sodelovali, saj sem z vašim 3 mesečnim protokolom
rešila anemijo in problem s črevesjem. Imam obdobja ko se pregrešim, ampak
vem da deluje.. Zahvaljujem se vam za pomoč. Sedaj pa imam drugo vprašanje
V 45 letih sem zanosila….«

» Z vašim  načinom prehranjevanja sem prišla oz. naredila daleč največ za svoje počutje do sedaj.«

»razlaga in nasvet še toliko več pomeni, zanimivo pa je iste stvari slišati tudi iz različnih vidikov oz. iz različnih vaših delavnic. Razen tega pa sem tudi zelo vedoželjna in si želim imeti čim več dobre energije za ukvarjanje z vsem, kar me veseli. Zelo mi je všeč vaš trud ostati v stiku z udeleženci, nam individualno prisluhniti in spremljati naše stanje, za kar sem vam zelo hvaležna in se veselim sodelovanja z vami na dolgi rok.«

»Izginil je napihnjen (nosečniški) trebuh. Počasi se topijo tudi maščobe :)))) Prej se mi je zdelo, da s prebavo nimam težav, ampak sedaj šele vidim, kaj je urejena prebava.«

»Zgodba

Pozdravljena, Simone !

 

Pišem vam, da vam povem kako sem.

Po vseh kolobocijah, ki sem jih imela, sem se 1,decembra 2017 odločila za skrajno resen pristop k vašemu programu ščitnica. ( naj povem, da imam hashi in da sem imela velike bolečine v desni rami in v palcih na rokah )

Zelo resno sem se lotila branja vaših jedilnikov, sestave jedilnikov. Nekako sem bila na prehranskem protokolu že dlje časa a malce preohlapno, preveč sem si dovolila napak.

Skratka, moj namen je bil najprej zrihtati črevesje-prebavo nekje na normalo. torej odvajanje blata vsaj vsak drugi dan, dodala sem telesno aktivnost tako, da sem se konkretno spotila skoraj vsaki dan zjutraj. Kljub bolečinam v rami in palcih sem vztrajala pri obremenitvah, nakar so bolečine izginile in roke so bile zopet normalno uporabne. Super.. Januarja sem začela dodajat lugolove kapljice in ne vem zakaj so se mi bolečine v palcih povrnile nazaj.  Z njimi nič ne pretiravam.2 na dan ali pa imam izvleček rjavih alg ali pa kelp.

No ,pa da nebom samo jamrala. Zelo sem vesela, da mi je uspelo urediti jutranji pohod do WC-ja in to redno vsak dan. Ju-hu.

Počutje je ok., kar pa mi je najbolj všeč je pa stranski učinek tega protokola prehranjevanja ; -20 kg Sem si kar čestitala.

Aja, pa še to. Preden sem bila pridna, sem imela bazalno temperaturo 35,4 do 35,6, sedaj jo imam 36,2-36,5. Po moje je tudi to napredek.

» Skoraj pet mesecev je odkar se prehranjujem tako, kot svetujete na svojih predavanjih. Če pogledam, kakšen cilj sem si zastavila in kaj je bil moj motiv na začetku vidim, da je celo preseglo tisto, kar ste mi obljubili v estrogen detoksu.

 

  1. Od takrat sem imela 5x menstruacijo. Ni bilo krčev, ne bolečin, sama čistoča in občutek, da je to darilo. Endometrioza se je umirila. Prihod menstruacije je presenečenje, ne pa tegoba več dni prej. Ni napenjanja, prebava je odlična.

 

  1. S toksini so šli z mene tudi kilogrami. Moje telo je čvrsto in močno. Z veseljem oblečem tudi tri konfekcije manjše oblačilo.

 

  1. Rada se imam, ker sem ženska. Uživam v svojem telesu.

 

  1. Kadar pa se zopet zaradi življenjskega ritma začnem gnati, se pogosto zavem, ustavim in rečem, da se imam rada in ,da če upočasnim lahko bolje živim življenje.

 

  1. Svoj telo sprejemam kot darilo, nekaj lepega, zato mi tudi vnos hrane pomeni nekaj, kar sebi dajem kot lepo, to dobro si zaslužim, naj bo vrhunsko in z ljubeznijo. Nisem več kanta za smeti.

 

Težko je ubesediti vse to, kar sem dobila preko vaših nasvetov. Vsekakor ste mi pomagali kreniti na pot, ki je bila v meni že od nekdaj zapisana in ji lahko samo sledim.

Simone vse dobro vam želim na vaši romarski poti v letu, ki prihaja.

Hvala.«

»Sem zelo hvaležna Simoni, da se je potrudila in izbrskala bistvo, da je nam lažje. Hvala! »

»Lažje sem preživela menstruacijo in to brez protibolečinskih tablet.

Tudi utrujenost, bolečine v mišicah, nezmožnost funkcioniranja… vse to se je omililo, glede na to da je bilo prej vsega preveč na dnevni bazi.«

Program ni za vas:

Če ne želite delati na sebi

Če niste pripravljene na vsaj majčkeno spremembo

Če niste pripravljene vložiti malček časa in tudi financ

Če niste pripravljene na boljše

Če ne verjamete, da se da še kaj spremeniti

Če ste zadovoljne s seboj kot ste

Če mislite da je zdravilo edina rešitev

Če mislite, da medicina pozdravi vse, hrana in življenjski slog pa nista pomembna

Če ste se že zdavnaj sprijaznile s svojimi bolečinami in težavami in samo še čakate kaj bo.

Komu je moj spletni program z vodenjem

ABC HORMONOV IN ŠČITNICE – AVTOIMUNSKA ŠČITNICA

namenjen?

Vsem ADRENALKAM, ki ste utrujene, preobremenjene, pod stresom in nimate časa zase in je to že načelo vašo ščitnico ( TSH večji od 2.00)

Vsem, ki ste brez energije, volje in v depresiji, kar je lahko tudi posledica motenega delovanja ščitnice

Vsem, ki imate že leta in leta probleme s ščitnico, ste na zdravilih in se ne počutite optimalno ali imate noduse

Vsem, ki bi želele dati dol kakšno kilo in to stanje obdržati

Vsem, ki ste že site vseh diet, ki ne vodijo nikamor samo v depresijo

Vsem, ki bi želele tudi več mišic in boljše kosti

Vsem, ki ste slabokrvne in imate pomanjkanje vitaminov in mineralov

Vsem ki so vam svetovali, da si odstranite ščitnico, pa tega še ne želite dokler ne naredite še kaj same

Vsem, ki ste mogoče že brez ščitnice, maternice, jajčnikov, ker vzrok s tem še ni rešen

Vsem, ki ste brez ciklusa

Vsem, ki bi želele zanositi, na različne načine tudi kot podpora IVF

Vse, ki imate probleme s kožo: akne, dermatitis, rozacea, vitiligo, luskavica, urtikarije, alergije

Vsem, ki imate alergije na hrano, astme, vnetja sinusov

Vsem, ki ste utrujene, še brez diagnoz ali z diagnosticirano fibro ali polimialgijo.

Vsem, i imate avtoimunsko ščitnico Haši ali Bazedov, ali še kakšne druge avtoimunske bolezni

Vsem, ki se najdete v različnih simptomih, tekate od zdravnika so zdravnika s svojimi težavami, pa vašemu stanju zdravniki še niso našli imena (diagnoze)

Vsem, ki bi rade poleg zdravil še same kaj naredile za svoje stanje

Skratka vsem, ki bi raje ukrotile svoje hormone, kot se matrale še naslednja desetletja s problemi le te, ki sem jih opisala že zgoraj ali v mojih blogih in predavanjih..

 

Vsem, ki želite vsaj nekaj spremeniti, ker če nekaj ne spremenimo ne moremo pričakovati novih rezultatov.

Pridruži se moji skupini žensk, ki so z mojo pomočjo že uravnale svoje ščitnice in sedaj živijo polne energije.

Pridruži se mi v vodenem spletnem programu, če pa še nisi pripravljena, se lahko še izobražuješ. Pod  Vsebine na spletni strani najdeš epredavanja in e-knjižice z vzroki in testiranji.