Detektivka 60 min ONLINE POSVET + RAZLAGA TESTOV

97,00

Se sprašuješ kaj se dogaja s tvojim ženskim telesom? Se slabo počutiš, si utrujena, ne moreš spati, ti izpadajo lasje, imaš probleme z mesečnim ciklusom, zanositvijo, hujšanjem, prebavo?

Naroči si mojo DETEKTIVKO individualni razgovor , kjer se pogovoriva o tem kaj se dogaja in kje so možni vzroki, kako in katere hormone testirati, ter tako skupaj prideva do vzrokov stanja in možnih rešitev.

 

Kategorija:
Opis

Pogledam in razložim tvojo krvno slik, hormonsko sliko, različne izvide in diagnoze, pogovoriva se o zgodovini tvojega zdravja, ter možnih vzrokih za nastalo stanje.

Tukaj po želji za napredne obravnavam tudi genetske teste, hormonske teste  in DUTCH test, kako genetika in motena presnova hormonov. Genetika še ne pomeni bolezni, veliko lahko naredimo same.

Detektivka za hormone in vašo zanositev. Pogledava vzroke nezmožnosti zanositve in kakšne so možnosti s podporo IVF ali tudi brez.

Kako poteka Detektivka:

Naroči program

Pošlji kopije testov in izvidov , ki jih imaš ( če nimaš, se pogovoriva katere teste opraviti)

Pošlji dnevnik prehrane in počutja, ki ga pišeš 5-7 dni ( ura, kaj si pojedla, počitje ob tem)

Izpolni vprašalnik integrativne analize hormonskega stanja in priloži opis težav

Rezerviraj si termin v urniku

in se slišiva na daljavo,

Kot Detektivka za tvoje hormonsko stanje in odkrivanje vzrokov, ti pripravim individualno personalizirano strategijo, kako se rešiš hormonskega kaosa.

Veselim se sodelovanja!