Poletni bootcamp za hormone in ščitnico?

248,88

Celostni VODEN spletni program, ki te v treh modulih nauči:

kako delujejo tvoji hormoni in ščitnica,

kje so vzroki za tvoje ginekološke težave in moteno delovanje ščitnice,

kako pravočasno prepoznaš in testiraš svoje stanje hormonov in ščitnice,

kako hormoni, prehrana, življenjski slog, genetika v plivajo na tvojo ščitnico in obratno,

kako tvoji hormoni sabotirajo tvoje hujšanje,

kako lahko svoje hormone in ščitnico sama ukrotiš na naraven način,

kako svoje rezulate ohranjaš in spremljaš.

PROGRAM SEM OBLIKOVALA S PRIMERI IZ PRAKSE V EDINSTVEN SISTEM, KI TE NA PRAKTIČEN NAČIN Z MESEČNO PODPORO IN MOTIVACIJO, PRIPELJE DO ŽELJENIH CILJEV, KI SI JIH ZASTAVIŠ NA ZAČETKU PROGRAMA.

Si utrujena, s preveč kilogrami,  razdražena, imaš glavobole, boleče in obilne menstruacije, endometriozo, miome, vneto ščitnico z vozliči, ti prekomerno izpadanjo lasje, je tvoja koža mastna z aknami, bi želela zanositi pa ne gre, imaš probleme s prehodom v menopavzo?

Naroči si moj spletni program, ki te nauči poskrbeti za svoje hormone in ščitnico na povsem naraven način.

Video posnetki mojih  seminarjev, ki sem jih imela v živo, te naučijo vsega kar bi morala vedeti o svojih hormonih in ščitnici, pa ti zdravniki tega ne povedo.

S spletnim programom dobiš:

Doživljenjski dostop do 8 ur video posnetkov mojih seminarjev v treh modulih, ki so bili posneti v živo ( ob poslušanju si zabeležiš nasvete, ki jih boš vpeljala v svoj življenjski slog, ter pišeš vprašanja, ki mi jih boš postavila na forumu, kos se boš vsak mesec povezala z menoj preko lifestrema)

 

Video kuharsko delavnico mojih enostavnih protivnetnih receptov, ki razbremenijo tvoje hormone in ščitnico.

 

Jedilnike, ki jih lahko enostavno vključiš v svoj vsakdan in se znebiš občutka da si večno na dieti.

 

Delovni zvezek, ki ti pomaga spremlajti posnetke seminarja.

 

8 tedenski program vodenja skozi tvoje stanje, ki si se ga naučila prepoznati v video seminarju in s pomočjo delovnega zvezka ali pa si izbereš vodene protokole za svoje probleme kot so: nespečnost, hujšanje, menopavza, endometrioza, miomi, ciste, mastna koža, neplodnost, PCOS, vneta in avtoimunska ščitnica, ki te popeljejo do rešitev.

Enkrat mesečno, pa se slišimo na lifestream Forumu za vprašanja, kjer v živo odgovarjam na vsa tvoja vprašanja, ki si jih zapisovala ob poslušanju video seminarja in vodenega programa, ter te motiviram za še boljše rezultate.

Skratka, naučiš se sama poskrbeti za svoje hormone in ščitnico, ter aktivno vplivati na svojo genetiko, hormone, delovanje telesa in tako spremenitikvaliteto svojega živlnjenja.

Si v dilemi, če je program primeren zate, poglej

Več o seminarju tukaj >>   ali pa poslušaj posnetek video predavanja in spoznaj moj edinstven sistem, kako si  z mojo pomočjo ustvariš naravno hormonsko ravnovesje in razbremeniš svojo ščitnico, ne glede na to, da že več let jemlješ zdravila zanjo, klikni na video 

Za prijave o 14.6. 2019 velja dodaten BONUS ( vključen 3 x Hormoček  z individualno obravnvo in spremlajnjem stanja)

Kategorija: