Custom Pages
Portfolio
[social_icons type="normal_social" icon="fa-twitter" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://twitter.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-facebook" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://www.facebook.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-google-plus" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="https://plus.google.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-instagram" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://instagram.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-tumblr" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="https://www.tumblr.com" target="_blank"]

Kdo je zdravstveni trener?

Zdravstveni trener je več kot dietetik in nutricionist –  nutricionisti in dietetiki sestavljajo  jedilnike na podlagi  prehranske piramide javnega zdravstva, ki je samo ena od prehranskih teorij. Taki jedilniki pogosto pomenijo preveliko spremembo veliko odrekanja, oganizacije, trpljenja in se jih redko kdo v praksi zares drži. Preveč so osredotočeni na to kaj ne smemo jesti in premalo na to kaj lahko, zato večinoma zapademo spet v neustrezno prehranjevanje in ne dosežemo željenih rezultatov.

 

Večinoma vemo kaj je zdrava prehrana (čeprav v praksi ugotavljam da se pojem zdrave prehrane pri vsakem posamezniku razlikuje – ni vse za vse) a v praksi tega nihče ne počne, ker je veliko zmede glede  prehrane in veliko različnih nasvetov v medijih na temo zdrave hrane in dopolnil.

Kot zdravstveni trener in funkcionalni nutricionist, sem usposobljena tudi da pogledam vaše izvide, teste, diagnoze in vam na podlagi tega tudi razložim, kje so pomanjkljive funkcije delovanja vašega organizma.

 

Osredotočam se tudi na vzroke za različna stanja, tako da vam individualno na posvetu, v e-knjižicah ali v sklopu spletnih delavnic razložim, kaj so lahko vzroki za različna stanja, na katere se potem osredotočimo in jih odpravljamo.

 

Prehrana, ki jo jaz učim in jo najdete v mojih spletnih delavnicah, temelji na prehranjevanju brez najpogostejših motilcev, hormonov, imunskega sistema in hrani, ki razbremenjuje in regulira prebavni sistem.

Prehranjevanje v spletnih delavnicah, je tudi prilagojeno različnim stanjem katerega obravnava delavnica, ter usklajeno s HORMONSKIM, IMUNSKIM, PREBAVNIM SISTEMOM.

 

Zdravstveni trener vas postopoma po korakih vodi in nauči pravilnega prehranjevanja in prehranjevalnih navad prilagojenih za vaše zdravstveno stanje in telo, ter ustreznega življenjskega sloga dolgoročno koristnega za vaše zdravstveno stanje, na način, da to enostavno izvajate v vsakodnevnem življenju.

 

Zdravstveni trener vas nauči kako enostavno ustvariti nove navade, kako se organizirati pri nabavi in pripravi hrane, da je vzdržno na dolgi rok in prilagodi vse to na vaš način življenja in vaš tempo.

 

Cilj dela ( coachinga) z zdravstvenim trenerjem je, da se naučite vseživljenjskih zdravih navad v praksi, da vam to postane način življenja in  da transformirate svoje zdravstveno stanje na način, da se telo samo regenerira, mi mu samo pomagamo z ustrezno prehrano in ustreznim življenjskim slogom, kamor spada: organizacija, osebno zadovoljstvo, odnosi tako doma, v službi in družbi, vadba, spanj in  upoštevanje okoIijskih dejavnikov.

 

Pregledam vaše navade, diagnoze, disfunkcije, simptome, vzroke, ter skupaj greva proti rešitvam in boljšemu počutju in boljši kvaliteti življenja.

Pošljite svoj opis problemov po elektronski pošti, priložite še teste in diagnoze, ki jih imate. Prejeli boste kratka navodila, katera spletna delavnica je lahko koristna za vas, lahko pa se po potrebi še slišiva na brezplačnem posvetu na daljavo:


[button size=”big_large” target=”_blank” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Pošljite opis težav – obrazec!” color=”#ffffff” background_color=”#a3a1d0″ hover_color=”#ededed” link=”http://simonegodina.com/kontakt/”]

Spremenite svoje prehranjevanje in življenjski slog za dobro vašega zdravja, preden vaše telo opozori nase z boleznijo.

Certificirani Integrativni Zdravstveni Trener vas po korakih vodi skozi več mesečni program celovite transformacije zdravja

 • postopoma po korakih vas vodi do zastavljenega cilja (postavimo ga skupaj)
 • prilagojeno smernicam, ki jih je določil zdravnik
 • prilagojen zdravilom, ki jih  jemljete, (uravnavanje stranskih učinkov zdravil),
 • zdravstveni trener je podaljšana roka zdravstvenega sistem in je bodočnost le tega, ker uči spreminjati zdrave navade v praksi. Ter pomaga, da jih zares ustvarite.
 • Prilagojeno delovanju vašega organizma – spremljamo teste, odzive telesa na hrano in dopolnila, zdravila. Dodatno testiramo, če je potrebno.
 • pomaga spraviti v prakso vse prehranske teorije primerne za vaše stanje,
 • nauči vas kako prepoznati znake svojega telesa in poskrbeti za svoje zdravje
 • kako v praksi pravilno, izbrati, nakupiti, pripraviti svojo prehrano,
 • katera prehranska dopolnila, kdaj, koliko in koliko časa, če so sploh potrebna
 • nauči kako prepoznati različne stresne dejavnike in aktivno vplivati nanje
 • nauči reorganizacijo življenjskega sloga
 • ritem spanja
 • organizacijo ritma prehrane, ki ni nujno „jemo 5 x na dan” – vsako telo je drugačno
 • prepoznati svoje čustvene zavore glede osebnega zadovoljstva in zdravja
 • doseči cilje s podporo in oporo zdravstvenega trenerja – ki vam je 24 ur na voljo za vprašanja in vodenje
 • delo na daljavo vam prihrani čas in lahko program enostavno izvajate poleg svojih že tako prenatrpanih urnikov (naučite se obvladovati tudi svoj čas in predvsem pridobite čas za svoje prehranjevanj, za katero danes še nimate časa in ne veste kako)
 • ostati na poti do cilja – motivacija s strani trenerja, da pridete do cilja
[icon_text box_type=”normal” icon=”fa-spinner” icon_type=”circle” icon_position=”top” icon_size=”fa-3x” use_custom_icon_size=”yes” custom_icon_size=”45″ icon_animation=”q_icon_animation” title=”Rezultat individualnega programa transformacije ali sodelovanja v skupinskih spletnih delavnicah je prehranjevanje in življenjski slog, ki zdrži na dolgi rok.” title_tag=”h5″ separator=”no” icon_border_color=”#3ec2cf” icon_color=”#3ec2cf” icon_hover_color=”#ffffff”]
[icon_text box_type=”normal” icon=”fa-spinner” icon_type=”circle” icon_position=”top” icon_size=”fa-3x” use_custom_icon_size=”yes” custom_icon_size=”45″ icon_animation=”q_icon_animation” title=” Rezultat individualnega programa transformacije ali skupinskega programa v spletnih delavnicah je dolgoročno znanje za zdravje svojega telesa.” title_tag=”h5″ separator=”no” icon_border_color=”#3ec2cf” icon_color=”#3ec2cf” icon_hover_color=”#ffffff”]