Koža je ogledalo našega črevesja

 

SG_Program_Problematicna-kozaIntegrativni zdravstveni trener obravnavam probleme na koži po metodah integrativne in funkcionalne medicine usmerjene na vzroke stanj, ki so v 85% zaradi neustrezne prehrane in poškodovanega  prebavnega sistema, ter življenjskega sloga: stres, spanje, vadba, okolje, kemikalije.

Funkcionalna medicina, po metodah katere se lotevam problemov na koži, je usmerjena na vzroke bolezni. Je medicina, ki se sprašuje ZAKAJ in ne KAJ je problem. Funkcionalna medicina v podporo zdravi koži temelji na celostnem obravnavanju našega telesa.

Vsi ki se ukvarjamo z zdravjem po metodah funkcionalne medicine smo kot kmetovalci, poskrbeti moramo za zdravo zemljo. Zdrava zemlja pomeni da bolezen nima pogojev za nastanek. To je pristop od znotraj navzven ne od zunaj navznoter.

Definiramo neravnovesje v telesu , odkrivamo možne vzroke in potem pomagamo telesu, da se regenerira, vzpostavimo absorpcijo hranil za podporo koži in na tak način se koža obnovi. Skrb za kožo niso samo losjoni in kreme, ampak jo moramo hraniti od znotraj.

Za vašo kožo poskrbiva skupaj s pomočjo mojih vodenih spletnih delavnic prilagojenimi vašemu stanju kože, v okviru katerih pogledam tudi krvno sliko, ostale teste in izvide zdravnikov, da vidim funkcionalno stanje vašega telesa, katerega motnja je lahko vzrok za vaše težave na koži.

Izbirate lahko med spletnima programoma: krajši usmerjen specifično bolj na probleme z alergijami; 30 dni za regeneracijo in razbremenitev črevesja, ali trimesečni voden spletni seminar Ščitnica, koža, sklepi in Avtoimunski spektrum, kjer vsakih 14 dni poslušate predavanje z navodili in imate mojo podporo in vodenje, da dosežete željeno stanje.

Tags: