Seminar ABC hormonov Koper november 2016

Voden program sem ustvarila za vas na primerih rezultatov iz prakse

V 8 korakih vas nauči uglasiti hormone in razbremeniti ščitnico.

Nauči vas, kako same na naraven način ukrotite hormone in ščitnico.

Končno prava rešitev proti utrujenosti, izpadanju las, nespečnosti, miomom, cistam, odvečnim kilam in odvisnosti od diet

 

V kolikor občutite težave kot so: utrujenost, razdraženost, PMS, boleči krči, glavoboli, izpadanje las, napihnjenost, neredni ciklusi, anemičnost, nekontrolirano nabiranje maščob, oteženo hujšanje, celulit, miomi , fibromi… potem vam jih moj video seminar lahko pomaga rešiti.

Moj spletni voden program ABC HOMONOV IN ŠČITNICE

vas enostavno, po korakih preverjenih v praksi nauči  ustvariti naravno ravnovesje in boljše počutje.

Na način, da samo dopolnite svoj življenjski slog, brez obremenjujočih zahtev, obveznih jedilnikov, trpljenja  in diet. Z rezultati, ki ostanejo za vedno.

S pomočjo video predavanj se bova skupaj naučili , kako se lotiti svojih hormonov, kaj je ključno za uspeh in končno dobro počutje v svojem ženskem telesu, za veliko energije, brez bolečin in vsakomesečnih težav z našo periodo, ščitnico ali menopavzo. Ste v dilemi, če ste pripravljeni na to? Pokličite me za brezplačni posvet o vašem stanju, kjer se pogovoriva o možnih rezultatih, ki jih lahko dosežete s programom.

PREVERJENO DELUJE!

TUDI SAMA SE VRAČAM NAZAJ K PROTOKOLOM, KI JIH UČIM, KO PADEM IZ RAVNOVESJA.

KAKŠNE TEŽAVE BOVA  REŠEVALI?

Kortizol, kralj hormonov

Program vas reši ADRENALKE

kronične utrujenosti, izčrpanosti, izgorelosti, pomanjkanje energije, nerednih ciklusov, motnj v prebavi, oslabljenega imunskega sistema, bolečin v sklepih in mišicah, maščob na trebuhu, želje po sladkem in slanem, nenehne lakote, nespečnosti, olajša pot v menopavzo in razbremeni vašo ščitnico.

Več na te teme tudi na  FB Simone Godina Hormone Coach pod video posnetki.

Estrogenska dominanca

Program vas reši ESTROGENKE: 

bolečih in močnih mesečnih krvavitvev, glavobolov in migren, napihnjenosti in zadrževanja vode, celulita, preveč obloženih zadnjic, stegen in bokov, endometrioze, miomov, fibromov, vozličev na ščitnici, raka na rodilih, ščitnici in dojkah, nihanja razpoloženja, osteoporoze, inkontinence in neplodnosti. Presnove maščob in škodljivih agresivnih estrogenov.

S klikom na spodnji gumb si naložite knjižico spisek testov hormonov in ščitnice.

Ščitnica in avtoimunski spekter

Program razbremeni vašo vneto avtoimunsko ŠČITNICO

Bodisi premalo  ali preveč delujočo, avtoimunsko tako Hashimoto kot Bazedow, nodozno z vozliči, vneto ščitnico, kar občutimo kot mrazenje, mravljinčenje, bolečine v sklepih, izpadanje las in obrvi, anemičnost,  povišan holesterol, pomanjkanje energije kljub zdravilom, nezmožnost hujšanja, problemi s prebavo in črevesjem, pomanjkanje hranil.  Kateri so vzroki za moteno delovanje ščitnice in kako jih lahko sami odpravimo in se tudi po 30 letih znebimo zdravil in polno zaživimo s svojo ščitnico.

S klikom na spodnji gumb si naložite knjižico 5 vzrokov za moteno delovanje ščitnice.

KAJ JE VIDEO SEMINAR IN KAKO VAM LAHKO POMAGA?

Utrinki s seminarja v živo ABC hormonov Ljubljana november 2016, katerega posnetek s praktičnim prikazom živil najdete v spletnem programu in poslušate v živo, kot bi bili na seminarju.

V programu seminar, ki je bil v živo pogledate in poslušate v udobju svojega doma. Kaj pa vprašanja? Tudi vprašate lahko vsak mesec na FORUMU.

Spletni program je ustvarjen na podlagi moje dolgoletne prakse, kjer vas v 8 korakih vodi moje znanje v živo za vaš problem.

Program vas nauči o povezavah med vašimi hormoni, kaj najbolj moti njihovo delovanje, kako na njih vpliva prehrana, okolje in življenjski slog

Sistematično vas vodi do rešitev. Če veste zakaj nekaj delate je tudi motivacija drugačna.

Ponuja rešitve za različna stanja povezana s hormoni in za različne starosti, za katere vam ponuja protokole z navodili in nasveti, ki jih lahko takoj same vključite v svoj življenjski ritem.

Primeren je za vse z zgoraj opisanimi težavami, lahko pa tudi za vse, ki imate že diagnosticirane ginekološke bolezni, miome, endometriozo, hormonsko pogojena rakasta obolenja, različnimi boleznimi ščitnice. Ste na čakanju za operacije ali okrevate po operacijah in drugih terapijah

Program vas pouči o prehrani, razporedu, sestavljanju le te za različna hormonska stanja, vsi protokoli pa vključujejo še nasvete glede jemanja prehranskih dopolnil, in botanike.

Nauči vas pravilno razporejati obroke, si prilagoditi življenjski slog na svoje specifično stanje in s tem vplivati tudi na epigenetske faktorje, ki so ključni za nadzorovanje genetike, tako da prevzamete kompletni nadzor nad svojim ženskim telesom.

Do programa lahko dostopate preko svojega pametnega telefona, tablice , televizorja ali računalnika. Poglejte video predstavitev programa spodaj.

Investicija z  video seminarji, vodenjem, podporo in motivacijami vsak mesec s pomočjo spletnega programa ABC hormonov in ščitnice je  enkratno plačilo 

248,88 EUR

PRIPRAVA NA SEMINAR

Brezplačno spletno predavanje (webinar)

SPOZNAJTE MOJ SISTEM URAVNAVANJA HORMONOV

Vsebina paketa spletnega programa ABC hormonov in ščitnice:

Posnetki seminarja, ki je bil v živo novembra 2016 v Kopru, Mariboru in Ljubljani, ter razdeljen na module za lažje poslušanje in implementacijo.

Posnetki seminarja v živo v Ljubljani novembra 2017 , v treh delih po modulih.

8 video posnetkov, ki vas vodijo do rešitev za različna hormonska stanja; menopavza, PCOS, neplodnost, ciste, endometrioza

Delovni zvezek za spremljanje video predavanj in samostojno delo na sebi.

Rešitve za ADRENALKE: končno naspane, z veliko energije, brez maščob na trebuhu

Rešitve za ESTROGENKE vseh tipov: tiste z miomi, cistami, VOZLIČI NA ŠČITNICI, endometriozo, močnimi krvavitvami, PMSjem, glavoboli, rakom dojke...

Rešitve za ščitnico ( ščitnica v povezavi z ostalimi hormoni, kako jo razbremenimo in ne samo doživljenjsko dodajanje ščitničnih hormonov)

Bioritem hormonov, razpored obrokov, ki vas reši odvisnosti od dopolnil.

Kako prepoznati neravnovesje svojih hormonov in vzroke za težave?

Protokoli prehranskih dopolnil in botanike za različna stanja

Prehrana prilagojena dnevnemu in mesečnemu bioritmu hormonov.

Enostavna nabava, izbira, organizacija prehrane in sestavljanja obrokov.

Enostavni življenjski jedilniki brez hormonskih motilcev, ki potešijo tudi neskončno željo po hrani in sladkem.

Mesečni FORUM V ŽIVO za vaša vprašanja, podporo in motivacijo

Spoznamo naravni dnevni in mesečni bioritem hormonov.
Kako naravni bioritem enostavno vzpostavimo nazaj in tako uravnamo hormone in ščitnico.
Kako z reorganizacijo prehrane, njenega razporeda, različnih trikov prehranjevanja v različnih situacijah ( potovanja, pikniki, izleti, večerje zunaj...) ohranimo doseženo ravnovesje.
Kako lahko vplivamo na svoje hormone in delovanje naše ščitnice, ne glede na to ali imamo samo disfunkcije ali že resna bolezenska stanja.

Program ni nadomestilo za zdravila in terapije, je pa lahko v podporo tudi le teh in ga lahko uporabljate vzporedno.

Zakaj je moj ABC seminar o hormonih in ščitnici poseben?

Najmodernejša znanja o hormonih in ščitnici usmerjena na vroke ne samo na simptome

s področja funkcionalne in integrativne medicine usmerjene na vzroke težav in ne samo na vsakokratno zaviranje simptomov brez dolgoročnega učinka. Znanje, ki ga podajam na seminarju sem za vas zbrala na enem mestu, da vam ni potrebno raziskovati po internetu, če pa že boste vsaj vedele kaj iskati in si prihranile čas, ter prej prišle do rezultatov. Tako vam krajšam čas in trpljenje, da hitro najdete prave vzroke za svoje probleme, da prihranite denar za različna nepotrebna testiranja, najdete pravi način prehranjevanja, ter se naučite tudi sodelovati s svojimi zdravniki in terapevti, ter da znate same poskrbeti za se in svoje najbližje. Lahko pa se naučite tudi pomagati drugim

Zaradi mojih 30 letnih izkušenj in prakse rezultatov s strankami ena na ena

preizkušanja na sebi, kot tudi v praksi s konkretnimi strankami, od katerih sem se veliko naučila in tudi vse svoje seminarje, predavanja, delavnice nadgradila s praktičnimi izkušnjami in uporabnimi nasveti, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.

Vse kar učim delam tudi sama

Sama sem doživela večino disfunkcij , ter se iz izčrpane Adrenalke in Estrogenke z endometriozo in hudimi bolečinami preobrazila v zadovoljno Abrahamovko polno energije, ki ne potrebuje zdravil za avtoimunsko ščitnico in ne čuti več bolečin v sklepih, glavobolov, vrtoglavic in hudih črevesnih motenj.

Zaradi rezultatov, ki jih lahko dosežete

in rešite probleme s kožo, se znebite bolečin v sklepih in mišicah, depresij, izčrpanosti, tudi zanosite, se končno znebite kilogramov, se naučite prehrane brez odrekanja in diet, se naučite same sestavljati svoje jedilnike, razporejati in organizirati prehrano za svoj življenjski slog brez predpisanih jedilnikov, ter zaživeti s polno energijo in prijaznimi vsakomesečnimi ciklusi brez bolečin. Medicina ne uči prehrane in življenjskega sloga, ker je usmerjena samo na zdravila. Same imamo moč, da nekaj naredimo zase. Zdravila so le delček mozaika rešitve problema.

VTISI S SEMINARJA

Lažje in hitreje je ukrotiti hormone, kot celo življenje trpeti zaradi posledic njihovega neravnovesja

Vesela sem, da sem se seminarja udeležila.
Najbolj mi je bilo všeč, da na seminarju niste le naštevali dejstev, temveč ste nam skušali razložiti, kako določene stvari delujejo, kaj določena hrana povzroča, kako zdravimo,… Če smo seznanjeni z ozadjem smo veliko lažje lahko dosledni pri izbiri hrane.

Čeprav sem že prej skušale jesti brezglutensko hrano in se izogibala mleka in njegovih izdelkov, sem na seminarju izvedela veliko novega:
-kako neravnovesje hormonov vpliva na našo ščitnico, ki se upočasni in je hujšanje nemogoče

Renata

Hvala za Vaš čudoviti seminar. Vsem ženskam bi priporočila seminar ABC
hormonov,da spoznajo fiziologijo svojega telesa, funkcijo hormonov in da
prepoznajo simptome če je kaj narobe.
Pohvalila bi Vaš pristop: motivirate in spodbujate ženske da razmislijo
katere napake delajo pri izbiri živil, količini in ritmu prehranjevanja. Bistvo problema ni, da imamo opraviti z boleznimi,temveč predvsem z
napačnim življenjskim navadam.

Jovanka

Seminarja sem se udeležila na priporočilo moje bioresonančarke, ker imam zdravstvene težave.

Vse pohvale vam kot predavateljici in vaši strokovnosti. Super je bila organizacija seminarja, sama predstavitev na dokaj razumljiv način, degustacija z zdravo hrano. Na seminarju sem izvedela veliko novega, predvsem glede hrane in prehranskih dodatkov. Zaradi moje bolezni se skušam čim bolj prehranjevat po vaših napotkih.

Dženi

Me je veselilo, da sem vas spoznala.
Že nekaj časa, sem vas spremljala na internetu in moram povedati, da mi je vaš način dela zelo všeč.
Nekih težav z zdravjem sicer nimam ( le koža mi že dolgo dela težave), sem pa opazila, da se je moje telo začelo drugače obnašati, kot sem navajena, zato sem se odločila, da pridem na vaša predavanja.
Vaše predavanje mi je bilo zelo všeč, saj je zelo strokovno, z razlagami, ki jih drugje ne slišiš.
Naučila sem se veliko novega, saj do sedaj še nisem slišala tako strokovnih razlag  raznih reakcij telesa in povezav med hormoni.
Zame, je bilo sicer vse malce hitro, vendar sem bistvene stvari v glavnem razumela (sem pridno delala zapiske).

Brigita

Na predavanju mi je bilo zelo všeč, da ste se problematike lotila širše,
celostno (da ste vključila način življenja in ne samo prehrane). Še posebej
mi je bila všeč vaša izjava:

“Kdo si ti, da boš meni dvigoval kortizol?!”, ki sem si jo prav zapisala na vidno mesto in jo večkrat preberem.

Kristina

Seminar je bil odličen: nimam kaj za posebej izpostaviti, ker je bilo vse top, strokovno, sproščeno, zanimivo, veliko informacij in dobra hrana. Navkljub temu, da sem imela že individualno obravnavo, da poslušam preko spleta, je še vedno vsaka informacija dobrodošla, da se bolj uleže.

Nataša

iskreno se vam zahvaljujem za današnji super seminar. Vesela sem, da sem se
ga udeležila. Za mano sta že dve vaši delavnici (Hormonsko neravnovesje,
Ščitnica), tako da sem nekaj znanja pred seminarjem že imela, vendar je
zelo koristila ponovitev in tudi kaj novega sem se naučila. Z današnjim
seminarjem ste me ponovno motivirala in spomnila kako zelo pomembno vlogo
imajo naši hormoni in njihovo ravnovesje.

Moram poudariti, da ste odlično izpeljala seminar, profesionalno. Vse mi je
bilo zelo všeč – predavanje (ogromno informacij na razumljiv način,
preprostost), prigrizek in kava, ter malica (zelo okusno, super). Bila sem
pozitivno presenečena kako zelo ste se potrudili, iskreno povem, nisem
pričakovala, da bo tako lepo poskrbljeno za nas. 🙂

Zdi se mi prav, da veste, da kar delate, je več kot odlično. Želim vam čim
več uspehov!

Nina

Spostovana ga.Simone, nad seminarjem sem navdušena, ste odlična
predavateljica in organizatorka predvsem pa imate veliko srce,ker  nam
želite res pomagati in ste pripravljeni nesebicno deliti svoje strokovno
znanje.

Všeč mi je da ste nas pripravljeni naprej prakticno spremljati na
individualni ravni(da vam lahko posljemo izvide)sama ne znam dobro ocenit
ali sem adrenalka ali etrogenka. Da dobimo posnetek seminarja,ki ga bom
prav gotovo velikokrat poslusala, saj je bilo informacij toliko,da si ne
moreš vsega zapomnit,še posebej ne ker sem vecino slisala prvic.
Predvsem to kaj povzroca avtoimuno vnetje scitnice,ampak zdravniki o tem ne
govorijo.
Spremljajo me vsi simptomi o katerih ste govorili migrene,tanki lasje in
izpadanje,slabokrvnost,utrujenost,nabiranje kilogramov…

Renate

Moji odgovori na vprašanja o  semenarju v Mariboru so sledeči.:

Posebej všeč mi je bilo, ko sem videla, da nisem osamljen primer z težavami, ki nas spremljajo v meni. Seveda ste mi bili super vi Simona z vašim čudovitim
praktičnim nastopom. Seveda vaš predlog naj se ne tehtamo.
Zame je bilo veliko novega. Upoštevala bom tudi vaše predloge za zajtrk.

Spomenka

Najlepša hvala za prezentacije. Zelo sem zadovoljna z vsemi prejetimi
informacijami, ki jih je bilo na seminarju res ogroomno!

Torej vse super! Zadovoljna in vesela sem, da sem se odločila za udeležbo
in od vas dobila vse to – hvala vam.
Želim vam lep in uspešen dan.

Maja

Moram poudariti, da ste odlično izpeljala seminar, profesionalno. Vse mi je
bilo zelo všeč – predavanje (ogromno informacij na razumljiv način,
preprostost), prigrizek in kava, ter malica (zelo okusno, super). Bila sem
pozitivno presenečena kako zelo ste se potrudili, iskreno povem, nisem
pričakovala, da bo tako lepo poskrbljeno za nas. 🙂

Zdi se mi prav, da veste, da kar delate, je več kot odlično. Želim vam čim
več uspehov!

Nina

Super mi gre, po treh mesecih tvoje/vaše prehrane že občutno izboljšanje. Je pa res, da nisem samo površno izločila nekaj živil, ampak sem se res temeljito pripravila in se prehranjujem striktno po avtoimunih priporočilih. Za nobeno ceno ne grem več “nazaj”, ker sem bila res v katastrofalnem stanju; 3 avtoimune bolezni, slabokrvnost, laktozna intoleranca…do jutri bi lahko naštevala :))

Vendar mi gre sedaj tako dobro, da so mi začasno celo ukinili biološka zdravila, ki so bila terapija za kronično urtikarijo.
Lep pozdrav,

Nina

Kaj vam je bilo še posebej všeč?
Na splošno mi je bilo vse všeč. Čeprav sem večino stvari že slišala , je dobro znanje vedno osveževati, saj vsakič nekaj novega zveš, čemur prej mogoče nisi namenjal take pozornosti. Se mi zdi, da je bilo predavanje zelo dobro strukturirano, sicer zelo veliko informacij, a zelo dobro pripravljeno, smiselno strnjeno in dejansko smo vse obdelali. Je pa bilo meni veliko lažje spremljati, ker sem že prej poslušala delavnice in ostala vaša predavanja. Seveda moram pohvaliti tudi prigrizke in malico, ki je bila izvrstna. Hvala za vse.

Kaj ste se novega naučile:
Čeprav spremljam že nekaj časa, sem tokrat izvedela oz. ozavestila veliko stvari, ki jim prej nisem posvečala toliko pozornosti:
1. Zdaj bolj razumem proces metilacije in zakaj je pomembna
2. Bolj razumem povezavo med hormoni in tem, da proizvodnja kortizola v bistvu krade gradnike za druge hormone
3. Da je treba hormone naravno spraviti v ravnovesje predvsem s prehrano in življenjskim stilom

Petra