Seminar ABC hormonov Koper november 2016

Program, ki vas s pomočjo video posnetkov, posnetih protokolov za različna hormonska stanja  in delovnega zvezka pouči kako reševati težave povezane s hormoni in ščitnico.

 

V kolikor občutite težave kot so: utrujenost, razdraženost, PMS, boleči krči, glavoboli, izpadanje las, napihnjenost, neredni ciklusi, anemičnost, nekontrolirano nabiranje maščob, oteženo hujšanje, celulit, miomi , fibromi… potem vam jih moj video seminar lahko pomaga rešiti.

Spletni program vas usmeri in da voljo kako enostavno začeti delati na sebi in homonih, ter ustvariti naravno ravnovesje in boljše počutje!

S pomočjo video predavanj se bova naučili , kako se lotiti svojih hormonov, kje začeti, kaj je ključno za uspeh in končno dobro počutje v svojem ženskem telesu, za veliko energije, brez bolečin in vsakomesečnih težav z našo periodo, ščitnico ali menopavzo.

KAKŠNE TEŽAVE BOVA  REŠEVALI?

Kortizol, kralj hormonov

Adrenalno disfunkcijo,

ki je kriva za kronične utrujenosti, izčrpanosti, izgorelosti, pomanjkanje energije, neredne cikluse, motnje v prebavi, oslabljen imunski sistem, bolečine v sklepih in mišicah, nezmožnost hujšanja kljub dietam in vadbi, hormonski trebušček, željo po sladkem, nenehno lakoto, nespečnost in ščitnico.

Več na te teme tudi na  FB Simone Godina Hormone Coach pod video posnetki.

Estrogenska dominanca

Estrogensko dominanco,

ki je kriva za boleče in močne mesečne krvavitve, glavobole in migrene, napihnjenost in zadrževanje vode, celulit, preveč obložene zadnjice, stegna in boke, endometriozo, miome, fibrome, raka na rodilih, ščitnici in dojkah, nihanje razpoloženja, osteoporozo, inkontinenco in neplodnost.

S klikom na spodnji gumb si naložite knjižico spisek testov hormonov in ščitnice.

Ščitnica in avtoimunski spekter

Težave s ščitnico:

Bodisi premalo  ali preveč delujočo, avtoimunsko tako Hashimoto kot Bazedow, nodozno z vozliči, vneto ščitnico, kar občutimo kot mrazenje, mravljinčenje, bolečine v sklepih, izpadanje las in obrvi , anemičnost,  povišan holesterol, pomanjkanje energije kljub zdravilom, nezmožnost hujšanja, problemi s prebavo in črevesjem, pomanjkanje hranil.  Kateri so vzroki za moteno delovanje ščitnice in kako jih lahko sami odpravimo in se tudi po 30 letih znebimo zdravil in polno zaživimo s svojo ščitnico.

S klikom na spodnji gumb si naložite knjižico 5 vzrokov za moteno delovanje ščitnice.

KAJ JE VIDEO SEMINAR IN KAKO VAM LAHKO POMAGA?

Seminar ABC hormonov Ljubljana november 2016

Seminarja o hormonih in ščitnici, ki sem jih imela novembra 2016 in novembra 2017, sta vam sedaj na voljo v obliki posnetkov v živo, z vsemi praktičnimi nasveti in prikazi.

Video spletni seminar si naročite v obliki paketa z video posnetki in delovnim zvezkom, ter navodili za samostojno delo.

Pomaga vam, da spoznate svoje hormone, kako so med seboj povezani, kaj lahko moti njihoov delovanje, kako na njih vplivajo prehrana, okolje in življenjski slog

Sistematično vas vodi do rešitev, tako da najprej prepoznate svoj problem, ter vas usmeri v rešitev.

Ponuja rešitve za različna stanja povezana s hormoni in za različne starosti, za katere vam ponuja protokole z navodili in nasveti, ki jih lahko takoj same vključite v svoj življenjski ritem.

Primeren je za vse z zgoraj opisanimi težavami, lahko pa tudi za vse, ki imate že diagnosticirane ginekološke bolezni, miome, endometriozo, hormonsko pogojena rakasta obolenja, različnimi boleznimi ščitnice. Ste na čakanju za operacije ali okrevate po operacijah in drugih terapijah

Video seminar vas nauči prehrane za različna hormonska stanja, vsi protokoli pa vključujejo še nasvete glede jemanja prehranskih dopolnil, in botanike.

Nauči vas pravilno razporejati obroke, si prilagoditi življenjski slog na svoje specifično stanje in s tem vplivati tudi na epigenetske faktorje, ki so ključni za nadzorovanje genetike, tako da prevzamete kompletni nadzor nad svojim ženskim telesom.

Kasneje ga lahko še nadgradite s 6 mesečnim svetovanjem in vodenjem imate dodatno še vsak mesec svetovanje za vaše stanje v živo, razlago testov, različnih primerov in vse odgovore na vaša vprašanja, ter individualno vodenje vašega stanja.

Kotizacija video seminarja ABC hormonov in ščitnice.

148,00 EUR

Izkoristite kodo za popust, ki ste jo prejeli po emailu

PRIPRAVA NA SEMINAR

Brezplačno spletno predavanje (webinar)

KAJ BI VSAKA ŽENSKA MORALA VEDETI O SVOJIH HORMONIH?

Vsebina osnovnega paketa spletnega programa ABC hormonov in ščitnice:

Posnetki seminarja, ki je bil v živo novembra 2016 v Kopru, Mariboru in Ljubljani, ter razdeljen na module za lažje poslušanje in implementacijo.

Posnetki seminarja v živo v Ljubljani novembra 2017 , v treh delih po modulih.

5 dodatnih video posnetkov s protokoli različna hormonska stanja; menopavza, PCOS, neplodnost, ciste, endometrioza

Delovni zvezek za spremljanje video predavanj in samostojno delo na sebi.

Integrativna analiza vašega hormonskega stanja - kako prepoznati neravnovesje svojih hormonov

Rešitve za Adrenalke vseh tipov od preobremenjene do izgorele.

Nasveti, kdaj, katere in kako testirati hormone

Rešitve za ščitnico ( ščitnica v povezavi z ostalimi hormoni, kako jo razbremenimo)

Bioritem hormonov, preprosti triki, kako lahko takoj izboljšate svoje hormonsko stanje brez zdravil in dopolnil

Protokoli prehrane za različne hormonske probleme

Protokoli prehranskih dopolnil in botanike za različna stanja

Prehrana prilagojena dnevnemu in mesečnemu bioritmu hormonov.

Enostavna nabava, izbira, organizacija prehrane in sestavljanja obrokov.

Enostavni življenjski jedilniki brez hormonskih motilcev, ki potešijo tudi neskončno željo po hrani in sladkem.

Rešitve za Estrogenke vseh tipov: Tiste z miomi, cistami, endometriozo, močnimi krvavitvami, PMSjem, glavoboli, rakom dojke...

Skratka, kako z reorganizacijo prehrane in življenjskega sloga, sistematično v pravilnem zaporedju, lahko vplivamo na svoje hormone, ne glede na to ali imamo samo disfunkcije ali že resna bolezenska stanja. Program ni nadomestilo za zdravila in terapije, je pa lahko v podporo tudi le teh in ga lahko uporabljate vzporedno.

Zakaj je moj ABC seminar o hormonih in ščitnici poseben?

Zaradi mojega znanja in vedno novih izobraževanj in izpopolnjevanj

s področja funkcionalne in integrativne medicine usmerjene na vzroke težav in ne samo na vsakokratno zaviranje simptomov brez dolgoročnega učinka. Znanje, ki ga podajam na seminarju sem za vas zbrala na enem mestu, da vam ni potrebno raziskovati po internetu, če pa že boste vsaj vedele kaj iskati in si prihranile čas, ter prej prišle do rezultatov. Tako vam krajšam čas in trpljenje, da hitro najdete prave vzroke za svoje probleme, da prihranite denar za različna nepotrebna testiranja, najdete pravi način prehranjevanja, ter se naučite tudi sodelovati s svojimi zdravniki in terapevti, ter da znate same poskrbeti za se in svoje najbližje. Lahko pa se naučite tudi pomagati drugim

Zaradi mojih 30 letnih izkušenj

preizkušanja na sebi, kot tudi v praksi s konkretnimi strankami, od katerih sem se veliko naučila in tudi vse svoje seminarje, predavanja, delavnice nadgradila s praktičnimi izkušnjami in uporabnimi nasveti, ki jih lahko takoj uporabite v praksi.

Vse kar učim delam tudi sama

Sama sem doživela večino disfunkcij , ter se iz izčrpane Adrenalke in Estrogenke z endometriozo in hudimi bolečinami preobrazila v zadovoljno Abrahamovko polno energije, ki ne potrebuje zdravil za avtoimunsko ščitnico in ne čuti več bolečin v sklepih, glavobolov, vrtoglavic in hudih črevesnih motenj.

Zaradi rezultatov, ki jih lahko dosežete

in rešite probleme s kožo, se znebite bolečin v sklepih in mišicah, depresij, izčrpanosti, tudi zanosite, se končno znebite kilogramov, se naučite prehrane brez odrekanja in diet, se naučite same sestavljati svoje jedilnike, razporejati in organizirati prehrano za svoj življenjski slog brez predpisanih jedilnikov, ter zaživeti s polno energijo in prijaznimi vsakomesečnimi ciklusi brez bolečin.

VTISI S SEMINARJA

Lažje in hitreje je ukrotiti hormone, kot celo življenje trpeti zaradi posledic njihovega neravnovesja

Vesela sem, da sem se seminarja udeležila.
Najbolj mi je bilo všeč, da na seminarju niste le naštevali dejstev, temveč ste nam skušali razložiti, kako določene stvari delujejo, kaj določena hrana povzroča, kako zdravimo,… Če smo seznanjeni z ozadjem smo veliko lažje lahko dosledni pri izbiri hrane.

Čeprav sem že prej skušale jesti brezglutensko hrano in se izogibala mleka in njegovih izdelkov, sem na seminarju izvedela veliko novega:
-kako neravnovesje hormonov vpliva na našo ščitnico, ki se upočasni in je hujšanje nemogoče

Renata

Hvala za Vaš čudoviti seminar. Vsem ženskam bi priporočila seminar ABC
hormonov,da spoznajo fiziologijo svojega telesa, funkcijo hormonov in da
prepoznajo simptome če je kaj narobe.
Pohvalila bi Vaš pristop: motivirate in spodbujate ženske da razmislijo
katere napake delajo pri izbiri živil, količini in ritmu prehranjevanja. Bistvo problema ni, da imamo opraviti z boleznimi,temveč predvsem z
napačnim življenjskim navadam.

Jovanka

Seminarja sem se udeležila na priporočilo moje bioresonančarke, ker imam zdravstvene težave.

Vse pohvale vam kot predavateljici in vaši strokovnosti. Super je bila organizacija seminarja, sama predstavitev na dokaj razumljiv način, degustacija z zdravo hrano. Na seminarju sem izvedela veliko novega, predvsem glede hrane in prehranskih dodatkov. Zaradi moje bolezni se skušam čim bolj prehranjevat po vaših napotkih.

Dženi

Me je veselilo, da sem vas spoznala.
Že nekaj časa, sem vas spremljala na internetu in moram povedati, da mi je vaš način dela zelo všeč.
Nekih težav z zdravjem sicer nimam ( le koža mi že dolgo dela težave), sem pa opazila, da se je moje telo začelo drugače obnašati, kot sem navajena, zato sem se odločila, da pridem na vaša predavanja.
Vaše predavanje mi je bilo zelo všeč, saj je zelo strokovno, z razlagami, ki jih drugje ne slišiš.
Naučila sem se veliko novega, saj do sedaj še nisem slišala tako strokovnih razlag  raznih reakcij telesa in povezav med hormoni.
Zame, je bilo sicer vse malce hitro, vendar sem bistvene stvari v glavnem razumela (sem pridno delala zapiske).

Brigita

Na predavanju mi je bilo zelo všeč, da ste se problematike lotila širše,
celostno (da ste vključila način življenja in ne samo prehrane). Še posebej
mi je bila všeč vaša izjava:

“Kdo si ti, da boš meni dvigoval kortizol?!”, ki sem si jo prav zapisala na vidno mesto in jo večkrat preberem.

Kristina

Seminar je bil odličen: nimam kaj za posebej izpostaviti, ker je bilo vse top, strokovno, sproščeno, zanimivo, veliko informacij in dobra hrana. Navkljub temu, da sem imela že individualno obravnavo, da poslušam preko spleta, je še vedno vsaka informacija dobrodošla, da se bolj uleže.

Nataša

iskreno se vam zahvaljujem za današnji super seminar. Vesela sem, da sem se
ga udeležila. Za mano sta že dve vaši delavnici (Hormonsko neravnovesje,
Ščitnica), tako da sem nekaj znanja pred seminarjem že imela, vendar je
zelo koristila ponovitev in tudi kaj novega sem se naučila. Z današnjim
seminarjem ste me ponovno motivirala in spomnila kako zelo pomembno vlogo
imajo naši hormoni in njihovo ravnovesje.

Moram poudariti, da ste odlično izpeljala seminar, profesionalno. Vse mi je
bilo zelo všeč – predavanje (ogromno informacij na razumljiv način,
preprostost), prigrizek in kava, ter malica (zelo okusno, super). Bila sem
pozitivno presenečena kako zelo ste se potrudili, iskreno povem, nisem
pričakovala, da bo tako lepo poskrbljeno za nas. 🙂

Zdi se mi prav, da veste, da kar delate, je več kot odlično. Želim vam čim
več uspehov!

Nina

Spostovana ga.Simone, nad seminarjem sem navdušena, ste odlična
predavateljica in organizatorka predvsem pa imate veliko srce,ker  nam
želite res pomagati in ste pripravljeni nesebicno deliti svoje strokovno
znanje.

Všeč mi je da ste nas pripravljeni naprej prakticno spremljati na
individualni ravni(da vam lahko posljemo izvide)sama ne znam dobro ocenit
ali sem adrenalka ali etrogenka. Da dobimo posnetek seminarja,ki ga bom
prav gotovo velikokrat poslusala, saj je bilo informacij toliko,da si ne
moreš vsega zapomnit,še posebej ne ker sem vecino slisala prvic.
Predvsem to kaj povzroca avtoimuno vnetje scitnice,ampak zdravniki o tem ne
govorijo.
Spremljajo me vsi simptomi o katerih ste govorili migrene,tanki lasje in
izpadanje,slabokrvnost,utrujenost,nabiranje kilogramov…

Renate

Moji odgovori na vprašanja o  semenarju v Mariboru so sledeči.:

Posebej všeč mi je bilo, ko sem videla, da nisem osamljen primer z težavami, ki nas spremljajo v meni. Seveda ste mi bili super vi Simona z vašim čudovitim
praktičnim nastopom. Seveda vaš predlog naj se ne tehtamo.
Zame je bilo veliko novega. Upoštevala bom tudi vaše predloge za zajtrk.

Spomenka

Moram poudariti, da ste odlično izpeljala seminar, profesionalno. Vse mi je
bilo zelo všeč – predavanje (ogromno informacij na razumljiv način,
preprostost), prigrizek in kava, ter malica (zelo okusno, super). Bila sem
pozitivno presenečena kako zelo ste se potrudili, iskreno povem, nisem
pričakovala, da bo tako lepo poskrbljeno za nas. 🙂

Zdi se mi prav, da veste, da kar delate, je več kot odlično. Želim vam čim
več uspehov!

Nina

Kaj vam je bilo še posebej všeč?
Na splošno mi je bilo vse všeč. Čeprav sem večino stvari že slišala , je dobro znanje vedno osveževati, saj vsakič nekaj novega zveš, čemur prej mogoče nisi namenjal take pozornosti. Se mi zdi, da je bilo predavanje zelo dobro strukturirano, sicer zelo veliko informacij, a zelo dobro pripravljeno, smiselno strnjeno in dejansko smo vse obdelali. Je pa bilo meni veliko lažje spremljati, ker sem že prej poslušala delavnice in ostala vaša predavanja. Seveda moram pohvaliti tudi prigrizke in malico, ki je bila izvrstna. Hvala za vse.

Kaj ste se novega naučile:
Čeprav spremljam že nekaj časa, sem tokrat izvedela oz. ozavestila veliko stvari, ki jim prej nisem posvečala toliko pozornosti:
1. Zdaj bolj razumem proces metilacije in zakaj je pomembna
2. Bolj razumem povezavo med hormoni in tem, da proizvodnja kortizola v bistvu krade gradnike za druge hormone
3. Da je treba hormone naravno spraviti v ravnovesje predvsem s prehrano in življenjskim stilom

Petra