Custom Pages
Portfolio
[social_icons type="normal_social" icon="fa-twitter" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://twitter.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-facebook" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://www.facebook.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-google-plus" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="https://plus.google.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-instagram" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://instagram.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-tumblr" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="https://www.tumblr.com" target="_blank"]

VIP večer za vašo ščitnico in hormone v KOPRU

VIP večer za vašo ščitnico in hormone v KOPRU

SIMONE V KOPRU. Ste site vseh diet, telovadb, se nikakor ne spravite, da bi naredile spremembo, ker se je težko odreči udobju? Nekje tiho v sebi, pa si želite da bi nekaj naredile zase a nimate ne moči, ne časa ne volje za to.

Spoznali bomo 5 vzrokov za moteno deloavnje ščitnice in se naučili, kako se jih lotimo.

Prav zato sem pripravila VIP VEČER za vašo ščitnico v živo, kjer bomo v četrtek 27. junija ob 19.00 do 21.00 spoznle vzroke za moteno delovanje ščitnice in kako se jih lotiti. Pridružite se.

Lokacija predavanja:

CENTER OBILJA PREŠERNOV TRG 8 , KOPER
( pri vodnjaku Muda)
KOTIZACIJA 15.00 EUR

Se vidimo!!!!

prijava: 040 291164

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.