Custom Pages
Portfolio
[social_icons type="normal_social" icon="fa-twitter" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://twitter.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-facebook" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://www.facebook.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-google-plus" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="https://plus.google.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-instagram" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://instagram.com" target="_blank"] [social_icons type="normal_social" icon="fa-tumblr" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="https://www.tumblr.com" target="_blank"]

Voden program, ki vas spremlja v vaših stresnih situacijah

Voden program, ki vas spremlja v vaših stresnih situacijah

Ste v stresu, pomanjkanju časa zase.Se vam zdi da nikakor ne najdete pravega trenutka, da bi poskrbel zase, ker se stresni dogodki vrstijo en za drugim.
Kaj pa če bi imele osebnga svetovalca za ta čas, ki vas podpira v vsem tem in nauči, kako se lahko kadarkoi vrnete v svoje naravno hormonsko stanje?
Spletni program ABC HORMONOV IN ŠČITNICE je namenjen vsem, ki želite celostno in korenito aktivno delovati na svoje hormone in ščitnico, ter se po korakih lotiti svojih težav.
Zakaj ne gre kar samo z enim posvetom? Za katerega itak nimate dovolj časa, kaj šele, da bi redno hodile na posvetovanja?
Kaj ko bi kar kliknile na svojm pametnem telefonu in za motivacijo, tolažbo, usmeritve namesto basanja s hrano raje poslušale, kako vaše telo deluje in kako ga lahko preusmerite v zdravo smer, že kar med vašimi stresnimi situacijami.
Program je postavljen iz prakse.
6 različnih skupin žensk v zadnjih dveh letij je šlo skozi moje vodne programe in sem tako dobila veliko povratnih nformacij kaj deluje in kaj ne.
Vse sem sedaj povezala v smoselne voden program, ki vas vodi skozi delovanje vaših homonov in ščitnice, ter vas nauči, kaj bi bilo potrebno v svoji prehrani in življnjskem slogu, bioritmu nadgraditi za boljše počutje.
V kolikor bi želele hitre rešitve v enem dnevu, potem program ni za vas.
primeren je za vas, če si lahko vzamete urico časa tedensko in se v tem času posvetite sebi in si nardite plan za majhen korak spremembe, ki vam bo vaše počutje poeljal v pozitivno smer
Program je sestavljn tako, da ga lahko delate vodeno z nasveti 1x tedensko,
lahko pa si same izberete, kaj boste poslušale in tako dopolnjujete vaš hiter življenjski slog
Tempo si izbirate same, program j narejn tako, da vas sistematično vodi v pozitivno smer sprememeb, delate pa same.
vedno lahko izberete samo en korak, ni potrebno vse naenkrat
Predavanja in video posnetke lahko poslušate večkrat in vas bodo spremljali skozi različne situacije v življenju.
Tudi sama se rada vračam k predavanjem in sistemu uravnavanja hormonov, ki ga učim, ker same vste, da se stresne in težke situacije v življenju vedno znova pojavljajo.
Ravno se sestavimo, pa spet nekaj pride in nam spremeni bioritem in tako vpliva na zdravje, če vemo kako se vrniti nazaj v osnovno naravno stanje, lahko na ta način dolgoročno prevzamemo moč nad stresom in nam življenjske situacije ne morejo več do živega in na s sesuti do konca.
Naročite si svoj dostop do spletnega vodenega programa, ki vas bo tako spremljal skozi različne stresne situacije in skozi različna starostna obdobja, ki so povezana z vašimi hormoni.
Poglej si več o programu tukaj 
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.